Košík (0)
Váš nákupní košík je prázdný

Zásady zpracování osobních údajů

při prodeji zboží prostřednictvím www.tianzi.cz provozovaném společností All-bazar.cz s.r.o. na webových stránkách www.tianzi.cz

za účelem zprostředkování prodeje zboží společnosti Gadgets House s.r.o.

 

úvod

Tyto Zásady zpracování osobních údajů byly vydány společnými správci.

Správcem 1 je společnost Gadgets House s.r.o., IČ: 242 80 071, se sídlem Poděbradská 186/56, Hloubětín, 198 00 Praha 9, zastoupená Josefem Ciprou, jednatelem, která poskytuje služby Dropshipping ve na základě smlouvy o vzájemné spolupráci se společností All-bazar.cz s.r.o., IČ: 06288600

Správcem 2 je All-bazar.cz s.r.o., která provozuje e- shop přístupný na www.tianzi.cz ke zprostředkování prodeje zboží Správce 1.

Správci se dohodli se ve smlouvě o vzájemných právech a povinnostech společných správců, že ústřední kontaktní místo bude u Správce 2, a to zde info@tianzi.cz. Na tento e-mail se můžete obrátit se svými pochybnostmi, žádostmi či otázkami.

Cílem těchto Zásad je poskytnout informace o tom, jaké osobní údaje oba správci zpracovávají o fyzických osobách při prodeji zboží prostřednictvím e-shopu, při návštěvách souvisejících internetových, jakož i jiných kontaktech se zákazníky nebo potenciálními zákazníky.

Tyto Zásady jsou účinné od 25. 5. 2018 a jsou vydány v souladu s nařízením (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů („nařízení“ nebo „GDPR“). Osobním údajům věnujeme náležitou pozornost a péči, aby jejich zpracování probíhalo vždy podle zákonných norem.

 

Nejčastější otázky

 

Co jsou to osobní údaje?

Osobními údaji jsou takové informace, díky kterým Vás můžeme identifikovat. Jedná se tedy o informaci, která je přiřaditelná konkrétně k Vaší osobě.

Základní údaje, kterými jsou například Vaše jméno, příjmení, datum narození, fakturační a doručovací adresa nebo login k uživatelskému účtu.

Zvláštní kategorii osobních údajů pak tvoří citlivé osobní údaje. Mezi citlivé údaje patří například informace o Vašem zdravotním stavu. Takové osobní údaje nezpracováváme.

 

Kdo je správce?

Správce určuje účel a prostředky zpracování osobních údajů. V našem případě si kupujte zboží přes e-shop provozovaný Správcem 2. E-shop slouží jako platforma pro uskutečnění prodeje zboží, když prodávajícím je společnost Gadgets House, s.r.o., která je také správcem vašich osobních údajů (Správce 1). Tedy oba tyto subjekty jsou správci vašich osobních údajů, přičemž jejich vzájemná práva a povinnosti jsou upravena ve smlouvě společných správců.

Kdo je zpracovatel?

Zpracovatel je ten, komu jako správce předá Vaše osobní údaje a kdo s nimi v souladu s udělenými pokyny dále nakládá na základě smlouvy nebo zákona. Jedná se například o obchodní partnery, typicky externí marketingové agentury, kteří naším jménem zasílají obchodní a marketingová sdělení.

Abychom si byli jisti, že je s vašimi osobními údaji nakládáno v souladu s platnou legislativou a je jim poskytováno dostatečné zabezpečení, uzavřeli jsme se zpracovatelem písemnou smlouvou o zpracování osobních údajů.

Co vlastně děláme s osobními údaji, které zpracováváme?

Když si koupíte něco na e-shopu, dojde ke zpracování osobních údajů, jakožto legitimní části nakupovacího procesu (vyplnění objednávky). Osobní údaje zpracujeme za účelem plnění smlouvy – aby bylo vůbec možné zboží jednoduše objednat a zaplatit (platební údaje, e-mail) a my jsme vám jej mohli dodat (jméno, příjmení, adresa, mobilní telefon). U registrace k uživatelskému účtu je právním titulem váš dobrovolný souhlas se zpracováním osobních údajů, udělený tím, že se dobrovolně registrujete. Nákup je samozřejmě možný i bez registrace. Stanete-li se naším zákazníkem, pak máme oprávněný zájem zaslat vám naše obchodní sdělení s nabídkou obdobných výrobků a služeb, avšak pouze po dobu 4 let od posledního nákupu nebo do té doby, než se rozhodnete, že žádné newslettery nechcete a odhlásíte se.

Jakmile navštívíte naše webové stránky a brouzdáte jejich obsahem, dochází ke zpracování vašich osobních údajů. V takovém případě automaticky obdržíme vaši IP adresu, což nám umožnuje, aby naše stránky vůbec fungovaly ve vašem prohlížeči a operačním systému. Používáme cookies, takže rovněž dochází ke zpracování údajů z cookies.

V jednotlivých případech vždy informujeme, za jakým účelem vaše osobní údaje potřebujeme.

Kdy mi můžete poslat obchodní sdělení (e-mail, sms)?

Obchodní sdělení vám bude zasláno ze strany e-shopu jenom v případě, že jste nakoupili zboží (oprávněný zájem e-shopu propagovat svoje obdobné výrobky a služby). Mimo tento případ, kdy vám e-shop zašle obchodní sdělení na základě oprávněného zájmu, můžeme také zasílat obchodní sdělení těm, kteří sice ještě nejsou zákazníky, ale předem se zasíláním obchodního sdělení vyslovili souhlas.

Souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení nám můžete udělit prostřednictvím jednotlivých kampaní. Obvykle se jedná o nabídku slevy na nákup na našich webových stránkách.

Souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem personalizovaného marketingu. Co to vlastně je?

Souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem personalizovaného marketingu můžete udělit e-shopu aktivním zatržením políčka SOUHLASÍM se zpracováním osobních údajů za účelem personalizované reklamy pod objednávkou nebo na webových stránkách Správce 2, v jednotlivých marketingových kampaních.

Personalizovaná reklama znamená, že Správce 2 dokáže sledovat vaši historii nákupů zákazníků a/nebo chování na webu Správce 2 a podle toho vám zobrazit nebo zaslat reklamu souvisejících produktů nebo služeb. Reklamu na míru vám můžeme zobrazovat na webu třetí osoby nebo prostřednictvím sociálních sítí.

V jednotlivých případech vždy informujeme, za jakým účelem vaše osobní údaje potřebujeme.

Jak odvolám souhlas se zpracováním osobních údajů?

Kdykoli si to můžete rozmyslet a napsat nám, že si nepřejete, abychom zpracovávali vaše osobní údaje za účelem jakékoli nebo i personalizované reklamy. Součástí našich newsletterů je možnost se jednoduchým způsobem odhlásit, dále můžete svůj souhlas odvolat prostřednictvím e-mailu info@tianzi.cz.

 

Podrobné zásady

Kategorie osobních údajů

V tomto článku uvádíme, jaké kategorie osobních údajů zpracováváme a v jakých případech se tak děje. Vždy se snažíme zpracovat jen takové osobní údaje, které jsou k danému účelu nezbytně nutné.

Osobním údajem je jakákoli informace, která se vztahuje k fyzické osobě, kterou jsme pomocí těchto informací schopni identifikovat. V souvislosti s poskytováním služeb a prodejem zboží může z naší strany dojít ke zpracování následujících kategorií osobních údajů.

Základní osobní identifikační a kontaktní údaje

Takové osobní údaje jsou nutné pro uzavření a plnění smlouvy, případně vedení uživatelského účtu. Jedná se zejména o:

    • jméno a příjmení
    • název obchodní firmy
    • IČO, DIČ
    • adresa trvalého pobytu
    • adresa sídla nebo místa podnikání
    • fakturační adresa
    • platební údaje při platbě kartou
    • bankovní spojení
    • kontaktní telefonní číslo
    • kontaktní e-mail
    •  

Údaje o zakoupeném zboží

    • druh a specifikace zboží
    • cena zboží
    • zákaznický segment

Údaje z komunikace mezi námi a zákazníkem

Tyto údaje vznikají při komunikaci související prodejem zboží mezi námi a zákazníkem. Jedná se o písemnou a elektronickou komunikaci se zákazníkem.

Údaje zpracované na základě vašeho souhlasu

Zpracování těchto údajů není nezbytně nutné k plnění smlouvy nebo zákonných povinností či ochranu našich oprávněných zájmů, ale jejich zpracování nám umožňuje zlepšovat služby a sortiment nabízeného zboží, zaměřit se na to, co zákazníky opravdu zajímá, a případně zákazníky informovat o nabídkách, které jsou pro ně vhodné. Tyto údaje jsou zpracovány jen v případě udělení souhlasu a mohou být zpracovány po dobu platnosti tohoto souhlasu. Jedná se zejména o:

Údaje získané marketingovými průzkumy.

jsou zpracovány u zákazníků na základě souhlasu se zpracováním osobních údajů pro marketingové a obchodní účely

Údaje o využívání služeb, produktů, výhod a bonusů a typovém chování při využívání služeb.

jsou zpracovány u zákazníků na základě souhlasu se zpracováním osobních údajů pro marketingové a obchodní účely

Kontaktní údaje v případě, že se nejedná o našeho zákazníka.

Jsou zpracovány na základě souhlasu s marketingovým oslovením – typicky pop-up okno s nabídkou slevy nebo jiné výhody.

Záznamy o chování na námi provozovaných internetových stránkách získané z cookies v případě povolení cookies ve webovém prohlížeči.

jsou zpracovány pro vylepšení provozu internetových stránek a v případě souhlasu, jsou tyto údaje zpracovány společně s ostatními osobními údaji pro účely, na které se souhlas vztahuje

 

Účely, právní důvody a doby zpracování osobních údajů

Ty samé kategorie osobních údajů mohou být zpracovány k různým účelům. Např. váš e-mail potřebujeme za účelem vyřízení objednávky a současně jej zpracováváme za účelem rozesílky obchodního sdělení k propagaci našich obdobných výrobků a služeb. Osobní údaje nikdy neshromažďujeme „do šuplíku“, ale vždy k naplnění určitého účelu, a to vše jen po dobu nezbytně nutnou. Přehled účelů a zákonných důvodů zpracování popisujeme v tomto článku.

Rozsah zpracovávaných osobních údajů závisí na účelu zpracování. Pro některé účely je možné zpracovávat údaje přímo na základě smlouvy, oprávněného zájmu nebo na základě zákona (bez souhlasu), pro jiné pouze na základě souhlasu.

Zpracovávání z důvodu plnění smlouvy, plnění zákonných povinností a z důvodu oprávněných zájmů

Poskytnutí osobních údajů nutných pro plnění smlouvy, plnění zákonných povinností a ochranu oprávněných zájmů je povinné. Bez poskytnutí osobních údajů k těmto účelům by nebylo možné služby poskytovat. Ke zpracování osobních údajů pro tyto účely nepotřebujeme souhlas. Zpracování z důvodu plnění smlouvy a plnění zákonných povinností nelze odmítnout.

Jedná se zejména o tyto základní dílčí účely:

Vyřízení objednávky a zaslání zboží na adresu zákazníka, včetně jeho kontaktování dopravcem

plnění smlouvy

Plnění zákonných daňových povinností, jako je archivace faktur

plnění zákonných povinností

Reklamace, vymáhání pohledávek za zákazníkem a ostatní zákaznické spory.

Plnění smlouvy

Osobní údaje pro tyto činnosti jsou zpracovány oběma správci v rozsahu nutném pro naplnění těchto činností a po dobu nutnou k jejich dosažení nebo po dobu přímo stanovenou právními předpisy. Poté jsou osobní údaje vymazány či anonymizovány. Základní lhůty pro zpracování osobních údajů jsou k dispozici níže.V případě zakoupení zboží skrze e-shop jsou oba správci oprávněni zpracovávat základní osobní, identifikační a kontaktní údaje zákazníka, údaje o zboží a údaje z komunikace mezi zákazníkem a námi po dobu 4 let ode dne uplynutí záruční doby na zboží.

Faktury vystavené společností Gadgets House (Správcem 1) jsou v souladu s § 35 zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty archivovány po dobu 10 let od jejich vystavení.

Zpracovávání údajů zákazníků e-shopu se souhlasem pro marketingové a obchodní účely

U zákazníka e-shopu s jeho souhlasem zpracováváme osobní údaje pro marketingové a obchodními účely. Datum počátku účinnosti souhlasu se zpracováním osobních údajů pro marketingové a obchodní účely je v textu souhlasu.

Se souhlasem pro marketingové a obchodní účely e-shop zpracovává osobní údaje zákazníka primárně pro vytvoření vhodné nabídky produktů a zboží, které e-shop hodlá nabízet, a to prostřednictvím veškerých prostředků internetové reklamy a formou elektronické komunikace prostřednictvím kontaktních údajů. Proto si e-shop bude též o zákaznících, kteří tento souhlas udělí, vytvářet uchovávat údaje o jejich typovém chování při využívání produktů společnosti a vytvářet a uchovávat anonymizované analýzy chování. Veškeré tyto činnosti jsou nezbytně nutné pro oslovení zákazníků s vhodnými marketingovými nabídkami.

Poskytnutí souhlasu k marketingovým a obchodním účelům je dobrovolné a zákazník jej může kdykoli odvolat. Tento souhlas zůstává v platnost po dobu 4 let od data udělení souhlasu nebo posledního nákupu nebo do doby, dokud jej zákazník neodvolá.

Pro marketingové a obchodní účely mohou být v případě souhlasu zpracovány veškeré kategorie údajů tohoto dokumentu, a to po dobu, po kterou je e-shop oprávněn tyto údaje evidovat pro účely poskytování služeb, plnění zákonných povinností a ochranu svých oprávněných zájmů, nejdéle však do odvolání souhlasu či do uplynutí doby 4 let ode dne posledního nákupu, pokud zákazník souhlas dříve neodvolá.

Zpracování osobních údajů zákazníků registrovaných v e-shopu

Internetový obchod, který Správce 2 provozuje, umožňuje registraci. Při registraci jsou vyžadovány osobní údaje za účelem vytvoření uživatelského účtu, který slouží k přehledu objednávek, které subjekt údajů v e-shopu uskuteční nebo již uskutečnil, načítání slev na další nákupy, nebo správu fakturačních a dodacích údajů.

Zákonným důvodem pro zpracování osobních údajů pro účely registrace v e-shopu je udělení dobrovolného, nepodmíněného souhlasu subjektu osobních údajů správci, a to formou potvrzení tlačítka Odeslat registraci.

Pro účely registrace a vedení uživatelského účtu v e-shopu mohou být v případě souhlasu zpracovány veškeré kategorie údajů tohoto dokumentu, a to po dobu, po kterou je e-shop oprávněn tyto údaje evidovat pro účely poskytování služeb, plnění zákonných povinností a ochranu svých oprávněných zájmů, nejdéle však do odvolání souhlasu či do uplynutí doby 4 let ode dne posledního nákupu, pokud zákazník souhlas dříve neodvolá.

Odeslání kontaktního formuláře

Webové stránky e-shopu umožnují kontaktovat e-shop prostřednictvím kontaktního formuláře.

Do formuláře je třeba kromě dotazu uvést jméno, telefon nebo e-mail. Stisknutím tlačítka Odeslat formulář subjekt údajů souhlasí se zpracováním osobních údajů za účelem zpětného kontaktování a zodpovězení vloženého dotazu.

Doba pro zpracování osobních údajů v případě odeslání kontaktního formuláře, po kterou budou osobní údaje správcem uloženy, je doba trvání řešení dotazu, poté jsou osobní údaje z databáze s\právce vymazány.

Další marketingové aktivity na webu e-shopu

Na webu e-shopu se můžete setkat s dalšími marketingovými aktivitami typu: vyplnění dotazníku, kvízu, účast v soutěži atp. Jedná se mimořádné, časově omezené aktivity, u kterých je vždy samostatně uvedeno, jaké osobní údaje Správce 1 shromažďuje a jak je s nimi dále nakládáno.

Ty osobní údaje, které jsou nezbytné pro řádné poskytnutí služby, resp. pro splnění všech povinností správce, ať již tyto povinnosti vyplývají ze smlouvy či z obecně závazných právních předpisů, je správce povinen zpracovávat bez ohledu na udělený souhlas udělený subjektem údajů po dobu stanovenou příslušnými právními předpisy, či v souladu s nimi i po případném odvolání souhlasu subjektu údajů.

Zpracovávání cookies z internetových stránek provozovaných Správcem 2

V případě, že má subjekt ve svém koncovém zařízení povoleny cookies, zpracováváme o něm záznamy chování z cookies umístěných na příslušných internetových stránkách, a to pro účely zajištění lepšího provozu internetových stránek. Zároveň umožňujeme vybraným subjektům, umístění jejich cookies na našich internetových stránkách.

E. Zpracovávání osobních údajů poskytnutých prostřednictví sociálních sítí

Správce 2 má profil na Facebooku, Instagramu a Pinterestu. Veškeré informace, sdělení nebo materiály, které jsou prostřednictvím platformy sociálních médií poskytovány, jsou poskytnuty na vlastní nebezpečí. Správce 2 nemůže uhlídat všechny uživatele sociálních sítí nebo dokonce poskytovatele těchto sítí. Ochrana osobních údajů je řešena separátně v rámci každé ze zmíněných platforem.

Pokud uživatelé zveřejní své osobní údaje nebo osobní údaje dětí (na základě souhlasu zákonného zástupce) činí tak udělením dobrovolného, nepodmíněného souhlasu subjektu osobních údajů, a to okamžikem poskytnutí těchto osobních údajů správcům sociálních sítí.

Sdílení osobních údajů s jinými subjekty

Někdy je potřeba, vaše osobní údaje svěřit jiným subjektům, abychom mohli poskytovat stále lepší služby a prodávat zboží, o které máte zájem. Tyto třetí osoby pečlivě vybíráme a máme s nimi uzavřené adekvátní smlouvy. Jsou to většinou nástroje a technologie nezbytné pro naše fungování.

Pokud zákon nestanoví jinak, můžeme jako správce osobních údajů předávat osobní údaje jiným správcům údajů jen v případě, že máme k takovému předání souhlas subjektu údajů. Udělení tohoto souhlasu je dobrovolné.

Osobní údaje jsou uloženy v datacentrech společnosti Google LLC, WEDOS, Dropbox, AWS a/nebo podobných cloud řešení. Provoz všech služeb, které Provozovatel používá je v souladu s evropskými standardy ochrany osobních údajů. Může docházet k ukládání cookies společnosti Google LLC na zařízení subjektu údajů.

Kategorie příjemců osobních údajů

Správce 1 a Správce 2při plnění svých závazků a povinností ze smluv zpracovávají osobní údaje a jsou v pozici společných správců. Vzájemná práva povinnosti vzniklé z tohoto vztahu upravuje Smlouva společných správců.

Oba správci při svých činnostech využívají odborné a specializované služby jiných subjektů. Pokud tito dodavatelé zpracovávají vaše osobní údaje, které jim předáme mají postavení zpracovatelů osobních údajů a zpracovávají osobní údaje pouze v rámci pokynů, které od nás dostávají a nesmí je využít jinak. Jde zejména o vymáhání dlužných pohledávek, činnost znalců, advokátů, auditorů, správu IT systémů, internetovou reklamu nebo obchodní zastoupení. Dále se jedná o doručovatele, kteří pro nás doručují zboží nebo účetní společnosti. Každý takový subjekt pečlivě vybíráme a s každým uzavíráme smlouvu o zpracování osobních údajů, ve které má zpracovatel stanoveny přísné povinnosti k ochraně a zabezpečení osobních údajů. Seznam zpracovatelů je dostupný na vyžádání.

Zpracovateli jsou společnosti se sídlem jak na území České republiky, tak se sídlem v členském státě Evropské unie nebo tzv. státech bezpečných. K předání a zpracování osobních údajů v zemích mimo území Evropské unie, dochází vždy v souladu s platnou legislativou.

V rámci plnění zákonných povinností může dojít k předání osobních údajů správním orgánům a úřadům stanoveným platnou legislativou.

Způsob zpracování osobních údajů

Oba správci zpracovávávají osobní údaje ručně i automatizovaně. Vedeme evidenci veškerých činností, při kterých dochází ke zpracování osobních údajů – záznam o činnostech zpracování podle čl. 30 GDPR.

Obchodní sdělení

Za účelem propagace našich výrobků a služeb zasílá Správce 2 newsletter koncovým zákazníkům nebo těm, kteří projevili zájem o zasílání obchodního sdělení. Typicky využíváme formu e-mailu nebo sms. Jakmile novinky dostávat nechcete, prosím dejte nám vědět a my vás z databáze odstraníme.

Obchodní sdělení používá pro kontaktování koncových zákazníků pouze Správce 2.

Obchodní sdělení Správce 2 je vždy řádně označeno tak, aby bylo zřejmé, že uvedené sdělení je obchodním sdělením ve smyslu platných právních předpisů. Z obchodních sdělení je vždy zřejmé, že je jejich odesílatelem Správce 2. Obchodní sdělení můžeme zasílat na kontakty zákazníků e-shopu na základě oprávněného zájmu e-shopu propagovat svoje obdobné výrobky a služby, a to jen do doby, než vyslovíte nesouhlas odhlášením z odběru newsletteru, nebo na základě výslovného souhlasu se zpracováním osobních údajů pro marketingové a obchodní účely. Obchodní sdělení tedy Správce 2 zasílá také na kontakty, které sice ještě nelze považovat za jeho zákazníky, ale udělili se zasíláním obchodního sdělení souhlas.

V zaslaných obchodních sděleních je vždy odkaz na odhlášení a kontakt pro odmítnutí zasílání těchto sdělení.

Informace o právech subjektů údajů v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Fyzické osoby mají svá práva ohledně osobních údajů, které nám svěřují. Tato práva a způsoby jejich uplatnění podrobně rozebíráme v níže v jednotlivých bodech článku. Pro uplatnění těchto práv je velmi důležité, abyste nám prokázali svoji totožnost.

 

Centrálním kontaktním místem je vždy Správce 2 na emailu info@tianzi.cz.

Právo na přístup k osobním údajům

Dle čl. 15 GDPR bude mít subjekt údajů právo na přístup k osobním údajům, které zahrnuje jednak právo získat od nás:

    • potvrzení, zda zpracováváme osobní údaje,
    • informace o účelech zpracování, kategoriích dotčených osobních údajů, příjemcích, kterým osobní údaje byly nebo budou zpřístupněny, plánované době zpracování, o existenci práva požadovat od správce opravu nebo výmaz osobních údajů týkajících se subjektu údajů nebo omezení jejich zpracování nebo vznést námitku proti tomuto zpracování, právu podat stížnost u dozorového úřadu, o veškerých dostupných informacích o zdroji osobních údajů, pokud nejsou získány od subjektu údajů, skutečnosti, že dochází k automatizovanému rozhodování, včetně profilování, o vhodných zárukách při předání údajů mimo EU,
    • v případě, že nebudou nepříznivě dotčena práva a svobody jiných osob i kopii osobních údajů. V případě opakované žádosti jsme oprávněni za kopii osobních údajů účtovat přiměřený poplatek. Právo na potvrzení o zpracování osobních údajů a na informace bude možné uplatnit písemně na e-mailu info@tianzi.cz

Právo na opravu nepřesných údajů

Dle čl. 16 GDPR bude mít subjekt údajů právo na opravu nepřesných osobních údajů, které o něm budeme zpracovávat. Zákazník, případně Uživatel má rovněž povinnost oznamovat změny svých osobních údajů a doložit, že k takové změně došlo. Zároveň je povinen nám poskytnout součinnost, bude-li zjištěno, že osobní údaje, které o něm zpracováváme, nejsou přesné. Opravu provedeme bez zbytečného odkladu, vždy však s ohledem na dané technické možnosti. Žádost o opravu osobních údajů je možné uplatnit na e-mailu info@tianzi.cz.

Právo na výmaz

Dle čl. 17 GDPR bude mít subjekt údajů právo na výmaz osobních údajů, které se ho týkají, pokud neprokážeme oprávněné důvody pro zpracování těchto osobních údajů. Oba správci mají nastaveny mechanismy pro zajištění automatické anonymizace či výmazu osobních údajů v případě, že již nejsou potřeba k účelu, pro nějž byly zpracovávány. Pokud se subjekt údajů domnívá, že nedošlo k výmazu jeho osobních údajů, může se na nás obrátit na e-mailu k tomu určeném info@tianzi.cz.

Právo na omezení zpracování

Dle čl. 18 GDPR má subjekt údajů do doby vyřešení podnětu právo na omezení zpracování, pokud bude popírat přesnost osobních údajů, důvody jejich zpracování nebo pokud podá námitku proti jejich zpracování, a to písemně na příslušný info@tianzi.cz.

Právo na oznámení opravy, výmazu nebo omezení zpracování

Dle čl. 19 GDPR má subjekt údajů právo na oznámení v případě opravy, výmazu nebo omezení zpracování osobních údajů. Dojde-li k opravě nebo výmazu osobních údajů, budeme informovat jednotlivé příjemce, s výjimkou případů, kdy se to ukáže jako nemožné nebo to vyžaduje nepřiměřené úsilí. Žádost je možné zaslat písemně na info@tianzi.cz.

Právo na přenositelnost osobních údajů

Dle čl. 20 GDPR bude mít subjekt údajů právo na přenositelnost údajů, které se ho týkají a které poskytl správci, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, a právo požádat správce o předání těchto údajů jinému správci.

Pokud nám v souvislosti se smlouvou o prodeji zboží nebo na základě souhlasu poskytne subjekt údajů osobní údaje a jejich zpracování se provádí automatizovaně, má právo od nás získat takové údaje ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu. Bude-li to technicky proveditelné, lze údaje předat i vámi určenému správci, bude-li řádně určena osoba jednající za příslušného správce a bude možné ji autorizovat.

V případě, že by výkonem tohoto práva mohlo dojít k nepříznivému dotčení práv a svobod třetích osob, nelze vaší žádosti vyhovět.

Právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů

Dle čl. 21 GDPR bude mít subjekt údajů právo vznést námitku proti zpracování jeho osobních údajů z důvodu oprávněného zájmu některého ze správců.

V případě, že byť jen některý ze správců neprokáže, že existuje závažný oprávněný důvod pro zpracování, který převažuje nad zájmy nebo právy a svobodami subjektu údajů, správce zpracování na základě námitky ukončí bez zbytečného odkladu. Námitku je možné podat e-mailem na info@tianzi.cz. Pokud je námitka podána v případě zpracování související s přímým marketingem, pak ukončíme zpracování okamžitě.

Právo na odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové a obchodní účely je možné kdykoliv odvolat. Odvolání je zapotřebí učinit výslovným, srozumitelným a určitým projevem vůle, a to e-mailem info@tianzi.cz.

Zpracování údajů z cookies je možné zamezit nastavením webového prohlížeče.

Automatizované individuální rozhodování včetně profilování

Subjekt údajů má právo nebýt předmětem žádného rozhodnutí založeného výhradně na automatizovaném zpracování, včetně profilování, které by pro něj mělo právní účinky nebo se jej obdobným způsobem významně dotklo. Neprovádíme automatizované rozhodování bez vlivu lidského posouzení s právními účinky pro subjekty údajů.

Právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů

Subjekt údajů právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Pověřenec na ochranu osobních údajů nebyl ustanoven. Veškeré otázky stran zpracování osobních údajů můžete s důvěrou směřovat na e-mail info@tianzi.cz.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Správci prohlašují, že přijali veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Správci přijali technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména použití aktuálně bezpečných technologií, zamykatelných skříní.

Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

Závěrečná ustanovení

Veškeré právní vztahy vznikající v souvislosti se zpracováváním osobních údajů se řídí právním řádem České republiky, a to bez ohledu na to, odkud byl přístup k nim realizován. K řešení případných sporů vzniklých v souvislosti s ochranou soukromí jsou příslušné české soudy.

Osoby, které poskytnou své osobní údaje společnosti za účelem uzavření smlouvy či poskytnou souhlas se zpracováním osobních údajů tak činí dobrovolně, svým jménem a společnost jejich činnost nijak neřídí.

Správci mohou tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.

Copyright © 2017 - 2018 Tianzi.cz